Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
468
Ki szeretnénk festeni a szobánk 4 falát. Találunk a pincében három fajta festéket: fehéret, pirosat és rózsaszínt. A színeket nem keverhetjük össze és egy falra csak egyféle színt használhatunk. Hányféleképpen festhetjük ki a szobánkat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`V_6^4=(6!)/((6-4)!)=(6!)/(4!)=6*5*4*3=color(red)(360)`
0