Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
569
Hány háromjegyű szám készíthető az 1, 3, 5, 7, 9 számjegyekből, ha egy számjegyet csak egyszer használhatunk fel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
5*4*3=60
-1

`V_5^3=(5!)/((5-3)!)=(5!)/(2!)=5*4*3=color(red)(60)`
0