Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Statisztika 5

Főoldal » Középiskola » Matematika
291
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"Átlag"=(14*3+15*8+16*7+17*3+18*2+20*1+21*1)/25=color(red)(16,08)`

`"Terjedelem": 21-14=color(red)(7)`

`"Medián":color(red)(16)`

`"Módusz": color(red)(15)`
0