Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
415
Szeretnék segítséget kérni, hogyan oldjam meg a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
68·13<▲ (hatvannyolcszor tizenhárom KISEBB, mint a ▲)
Ugye 68·13= 884
▲= 885, 886, 887.....♾️

b)
56·21<♡<38·31 (a ♡ ötvenhatszor huszonegynél nagyobb, de harmincnyolcszor harmincegynél kisebb)
Ugye 56·21=1176 és 38·31=1178
♡= 1177

c)
35·41>♤>84·17 (a ♤ harmincötször negyvenegynél kisebb, de nyolcvannégyszer tizenhétnél nagyobb)
Ugye 35·41=1435 és 84·17=1428
♤= 1434, 1433, 1432, 1431, 1430, 1429

(Ha hasznosnak találtad a válaszom, kérlek jelöld megoldásnak!)
-1