Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megfejtes?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1586
Az anya 4 év mulva 2x olyan ido lesz, mint a lanya. Am 6 evvel ezelott a anya eletkora a lanyenak 3xosa volt. Hany eves az anya es a lanya?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Az anya 36, a lánya 16 éves
0

Az anya 36 éves és a lánya 16
0

Anya 36. Lánya 16

36-6=30. Az az a 3 szorosa
16-6=10.

36+4=40
16+4=20. Az az a 2 szerese lett

1