Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
346
a csatolt képen látható feladatokat kéne megoldani! a válaszokat előre is köszönöm!
nagyon sürgös!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria, matek, kor, Terület, Kerület
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3.)
a.)
`"i"=("r"*pi*alpha)/(180°)=(3*pi*120°)/(180°)=color(red)(2pi \ "cm")`


b.)
`"r"="i"/(2pi)=(2pi)/(2pi)=color(red)(1 \ "cm")`


c.)
`"m"=sqrt(3^2+1^1)=color(red)(sqrt10 \ "cm")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
-1