Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házi feladat SOS❤️

Főoldal » Általános iskola » Fizika
421
Mf:67/2.3.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
2. feladat:
3 min = 180 s
53 cm = 0,53 m
36 000 J = 36 kJ
0,2 h = 720 s
80 dkg = 0,8 kg
0,08 kJ = 80 J

3. feladat:
Rugalmas alakváltozás:
1. hajgumi
2. gumilabda
Rugalmatlan alakváltozás:
1. bögre
2. gyurma

(Ha hasznosnak találtad, kérlek jelöld megoldásnak.)
0