Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene a Matematika Házimban? SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Csatoltam a képeket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az első kép válaszai:

1. 2013-ban (4109 látogató)

2. 9089-en (2010-ben)

3. 2006-ban (11618 látogató)

4. 2006-ban
Mert: 2006. 2014
Látogatói szám 11618 8767 Kiállítás száma 3401 3320
Ezek egy évre vonatkozó adatok
Tehát el osztjuk 365-el
2006 kiszámítása
11618:365= 32 (látogatói szám)
3401:365= 9 (kiállítás száma)

(1 nap 9 kiállításon 32 fő jelent meg)

2014 kiszámítása
8767:365= 24 (látogatói szám)
3320:365= 9 (kiállítás száma)

( 1 nap 9 kiállításon 24 fő jelent meg)
-8 fővel több ember jelent meg átlagosan 2006-ban ezért 2006 lesz a válasz
Mivel el osztottuk az egy évi adatot 365-el
Ezért meg kaptuk hogy egy nap hány kiállításon hány fő látogat.
Válasz: 2006-ban
1