Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra megoldás. Valaki tudna segíteni részlesen leírva?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
462
2*x+2=—2*x+6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, Matematika, házi, megoldás, algebrai
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2x+2=-2x+6. /-2+2x
2x+2x=4
4x=4 /: 4
x=1
1