Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
Kérlek tudnàtok segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az egy diákhoz tartozó középponti szög: 360°/24=15°
Az egyes osztályzatokhoz tartozó középponti szögek
nagysága:
2-es: 2×15°=30°
3-as: 9×15°=135°
4-es: 6×15°=90°
5-ös: 7×15°=105°

(Ha segítettem, kérlek jelöld megoldásnak.)
Módosítva: 3 éve
0