Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatásfok, autó

Főoldal » Középiskola » Fizika
463
Mekkora teljesítménnyel lehet egy 1000 kg-os autót álló helyzetből 10 s alatt 10 km/h-ra
felgyorsítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`P=E/t=((m*v^2)/2)/t=((1.000 \ kg*(27,78 \ m/s)^2)/2)/10=color(red)(38.580,25 \ W)`
1