Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA, 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Ezt a két egyenletet kéne megoldani:
a., 2(x+7)-2x=7
b., 3/2(5x+12)=7x

Meg még van két szöveges feladat amit egyenlettel kéne megoldani (amihez fotót csatolok)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) egyenlőtlenség 14=7
1