Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8.-os matek

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
433
Valaki segítene a 71-esben?
Magyarázatokkal,nem értem:-(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos,8.-os matek
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
0

Sugár = r
Àtmérő= d = 2*r
Kerület= 2*r*π
Terület= r^2*π
π=3,14
1