Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Hogyan tudom a matek tananyagot egyedül feldolgozni magán tanár nélkül?

74
Tudom, hogy nem kifejezetten ide való kérdés,de hátha kapok valami tanácsot.9. osztály vagyok egy közepes gimnáziumban. A matek tanár alig magyaráz el valamit, a legtöbb dologra azt mondja, hogy nézzük meg a könyvben.Amit elmagyaráz azt is borzalmasan. Dogák után velünk kiabál, hogy azért nem megy,mert nem tanulunk stb. . Az évfolyamon van jó pár matek csoport, de miénk a legrosszabb átlag közülük. Négyes és hármas közötti az átlagom ,de szinte semmit se tudok. Mindezen okok miatt félek, hogy mi lesz később,ha már az alapok se mennek, pedig kellene a matek a tovább tanuláshoz .( Nem tudom, hogy hülyébb lettem-e , pedig a matek felvételim 44pont lett az ötvenből.) Tanárra sajnos nem telik.

Szeretném majd újra átvenni az anyagokat , de nem tudom hogy.

(kicsit hosszú lett :))
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Esetleg ha az tudna segíteni Neked, nekem vannak pdf-ben az egész középiskolás tananyagot átfogó Tanári matematika anyagaim! :)

Illetve még tudom ajánlani Debrecenből a Brósch Zoltán matematika "cuccait",még be is tudsz az oldalára regisztrálni és hasznos, minden évfolyamos középiskolás kidolgozott matematika feladatokat találsz ott pdf-ekben, itt a linkje:

https://bzmatek.eu/ ! :)
Tőlem megkaphatod email-ben a Tanári középiskolás anyagokat kidolgozott feladatokkal, ha az segít: itt a címem
[email protected] ! :)

Mások is biztos fognak majd reagálni, én egyelőre Neked ezeket tudom felajánlani! (Otthoni önálló tanuláshoz!)

Üdvözöllek Debrecenből: Ármós Csaba (47 éves, kémiás-matekos korrepetáló)
1