Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika hazi

Főoldal » Középiskola » Fizika
509
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Coulomb-törvény: `F=k*(Q_1*Q_2)/r^2`

Kifejezve a távolságot: `r=sqrt(k*(Q_1*Q_2)/F)=sqrt(8.988*10^9*(3.2*10^-7*2.1*10^-8)/3800)~~1.26*10^-4m=126 mu m`
Módosítva: 8 éve
0