Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Számítsd ki a henger felszínét és térfogatát, ha
a, r= 3,4 cm, m= 8cm
b, r=25mm, m=12cm

Csatoltam a másik feladatot:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia a felszínt így tudod kiszámolni:
A=2·r·r·3,14+2·r·3,14·m
térfogat:
V=r·r·3,14·m
0