Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gúla

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Mekkora a szabályos négyoldalú gúla alapéle,ha oldaléle 20 cm,magassága 16 cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=(2*sqrt(b^2-m^2))/sqrt2=(2*sqrt(20^2-16^2))/sqrt2=color(red)(16,97 \ cm)`
0