Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
376
Tudnátok segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Keverési egyenlet:
m(1)*w(1)+m(2)*w(2)=(m(1)+m(2))*w3

Ezt felhasználva:
23.
1200*0,35+m(2)*0=(1200+m(2))*15

24.
500*0,24+m(2)*1=(500+m(2))*0,48
1