Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi idő alatt ér a fény a Napból a tőle 57 millió kilométerre lévő Merkúrra?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
510
Mennyi idő alatt ér a fény a Napból a tőle 57 millió kilométerre lévő Merkúrra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`t=s/v=(57.000.000 \ km)/(1.079.252.827 \ (km)/h)= color(red)(3 \ "perc" \ 10 \ "másodperc"")`
0