Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tomeg%

Főoldal » Általános iskola » Kémia
510
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
A kiindulási oldat tartalmaz 6 g sót és 94 g vizet. A só mennyisége egyik feladatban sem változik, tehát a töménységek:

a) `6/300*100=2%`

b) `6/50*100=12%`

c) `6/200*100=3%`

d) `6/60*100=10%`
0