Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Elakadtam

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha nem találod a logikát, próbálgasd kiszámolni különböző számokat behelyettesítve.

Megoldás:
a) x = 53
b) y = 90
c) x = 54
d) x = 14
0