Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia
1. hónap: 262 000Ft
2. hónap: 262 000: 100=2620
2620x8=20 960Ft
262 000+20 960=282 960Ft a második hónap
3. hónap: 282 960:100x8=22 636,8Ft-tal kevesebb vagyis összesen 260 323,2Ft
Átlaga a három hónapnak:268 427,733Ft.

1