Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
331
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`42+47+36+7=color(red)(132 \ db)`



b.)
A képen látható.



c.)
`42*(500+1.000)/2+47*(1.000+1.500)/2+36*(1.500+2.500)/2+7*(2.500+5.000)/2=color(red)(188.500 \ Ft)`



d.)
`(42*(500+1.000)/2+47*(1.000+1.500)/2+36*(1.500+2.500)/2+7*(2.500+5.000)/2)/132=1.428 \ Ft`

`color(red)("Nincs")` olyan bélyeg melynek pontosan ennyi lenne az értéke.
1