Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseg!!SOSSSS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`a=sqrt(((4*3*V)/m)/sqrt3)=sqrt(((4*3*288sqrt3)/8)/sqrt3)=color(red)(20,78 \ cm)`

`A=(sqrt3*a^2)/4+(n*a*sqrt(m^2+((sqrt3*a)/6)^2))/2=(sqrt3*20,78^2)/4+(3*20,78*sqrt(8^2+((sqrt3*20,78)/6)^2))/2=color(red)(498,65 \ cm^2)`

`sinalpha=m/m_a=8/10=color(red)(0,8)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0