Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm szépen a segítséget

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
Egy színház első sorában 12 férőhely van, minden sorban az előzőénél 3 mal több. Hányan férnek el a színház 15 sorában?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. sor = 12
2. sor = 15
...
15. sor = 12 + 14*3 = 54
1