Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek titeket segítsen valaki holnapra kéne pls.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
356
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Legegyszerűbb úgy megoldani, hogy az egyik értéket a csökkented vagy növeled majd a másik értéket ugyan annyiszorosával növeled vagy csökkented.

Pl:
1.)
`m=0,2 \ kg` akkor `v=0,5 \ m/s`



2.)
`m=0,05 \ kg` akkor `v=2 \ m/s`



3.)
`m=1 \ kg` akkora `v=0,1 \ m/s`
0