Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
386
Segítsetek kérlek !
Eltudná nekem valaki magyarázni levezetéssel hogyan és miért ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`log_(1/2)root(15)(32)=k`

`root(15)(32)=(1/2)^k`

`2^(1/3)=2^(-k)`

`1/3=-k`

`color(red)(-1/3=k)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1