Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm ha valaki elkészíti.

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
3669,3674,3675
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3669.)
a.) `color(red)("párhuzamos")`
b.) `color(red)("párhuzamos")`
c.) `color(red)("merőleges")`
d.) `color(red)("merőleges")`
e.) `color(red)("párhuzamos")`
f.) `color(red)("merőleges")`
g.) `color(red)("párhuzamos")`
h.) `color(red)("merőleges")`



3674.)
a.) `color(red)(2x-y=2)`

b.) `color(red)(3x-5y=21)`

c.) `color(red)(3x+y=-85/12)`

d.) `color(red)(4x-3y=7sqrt2)`



3675.)
a.) `color(red)(y=3/2x)`

b.) `color(red)(ax-by=0)`

c.) `color(red)(x+y=7)`

d.) `color(red)(4x+3y=12)`



A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
-1