Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek kisérettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
`A=860*0,22=189,2`

`B=620*0,32=198,4`

Tehát megállapítható, hogy a `color(red)(B)` lehetőség adja meg a nagyobb számot.



2.)
`(24+3x)/(64-x^2)=(3*(8+x))/((8-x)*(8+x))=color(red)(3/(8-x))`



3.)
`A: color(red)(11,13,16,19,23,29,31)`

`B: color(red)(1,2,13,26)`

`A cap B: color(red)(13)`



4.)
`(sqrt18-sqrt3)*(3sqrt2+sqrt3)=(3sqrt2-sqrt3)*(3sqrt2+sqrt3)=9*2-3=color(red)(15)`



5.)
`color(red)(B)`

`ÉK: color(red)(y in [2;+oo[`



6.)
`160^6=(2^5*5)^6=2^30*5^6`

`60^7=(2^2*3*5)^7=2^14*3^7*5^7`

`"LNKO":color(red)(2^14*5^6)`



7.)
`"ÉT":color(red)(x in [-2;+oo[`
0