Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
336
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1.)
1. sor: `color(red)("Lendület")`, I, `color(red)((kg*m)/s)`

2. sor: `color(red)("Tömeg")` , `color(red)(m)`, kg

3. sor: Sebesség, `color(red)(v)`, `color(red)(m/s)`



2.)
Egy jó MÁV-os vonat például. Jó lassú de a lendülete nagy.



3.)
1. `color(red)("l"_2lt"l"_2)`

2. `color(red)("l"_3gt"l"_4)`

3. `color(red)(v_5ltv_6)`



4.)
`color(red)(b)`



8.)
`l=m*v=1.000 \ kg*10 \ m/s=color(red)(10.000 \ (kg*m)/s)`
0