Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
298
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Első sor: `m=l/v=(0,3 \ (kg*m)/s)/(30 \ m/s)=color(red)(0,01 \ kg)`

Második sor: `v=l/m=(10 \ (kg*m)/s)/(20 \ kg)=color(red)(0,5 \ m/s)`

Harmadik sor

Első oszlop: `l=m*v=1\ kg* 1 m/s=color(red)(1 \ (kg*m)/s)`

Második oszlop: `l=m*v=0,1\ kg* 5 m/s=color(red)(0,5 \ (kg*m)/s)`

Harmadik oszlop: `l=m*v=0,5\ kg* 20 m/s=color(red)(10 \ (kg*m)/s)`
0