Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Kérlek titeket segítsetek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Egy dobókockával hatszor dobunk egymás után. MI a valószínűsége annak ,hogy...
egyik dobás sem 1-es?
csak páros számokat dobunk?
mindegyik dobás különböző?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, Valószínűség
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia, én így gondolom.

(5/6)^6 = 0,3349 = 33,49%
(3/6)^6 = 0,0156 = 1,56%
(6/6) * (5/6) * (4/6) * (3/6) * (2/6) * (1/6) = 0,0154 = 1,54%
0