Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Sziasztok! Ezekben tudnátok segíteni? Nem nagyon világos még a téma.
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1.) Kép:
a.)
`color(red)(x=-1)`


b.)
`0=2-3x`

`-2=-3x`

`color(red)(2/3=x)`



2.) Kép:
a.)
Max helye: -2
Max értéke: 2


b.)
`"ÉK":color(red)(y=[-2;2]`



3.) Kép
A képen látható.
0