Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
Csak a C. Kell és annak is csak a kerületje és a területje
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Mérd le mekkor a kocka oldala és akkor megoldom neked,de adatok nélkül nem lehet megoldani
Köszi
0

K= 4xa
K= 4x4
K= 16 cm

T= axa
T= 4x4
T= 16 négyzetcentiméter
0