Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Légyszíves segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8/8-5/8=3/8
3/8=300m
300:3=100m
1/8=100m
8/8=800m
Vagyis az egész út 800m.
800:5=160m
1/5=160m
3/5=160⋅3
3/5=480m
Szóval a farkas 480 métert tett meg.
1