Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon Fontos!!!Matek..

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Okés

a, x1=6; x2= -2
b, x1=4; x2=2
c, x1=5; x2=-3
d, x1=-8; x2=-10
e, x1= -12; x2=-26
f, x1= 2; x2=3
g, negatív van a gyök alatt ezért nincs megoldása
h, x1=4; x2=2
i, x1= - 3/2; x2=1
j, 0 jön ki a gyök alatt ezért nincs megoldása
k, x1=1; x2=- 1/2
l, x1= - 1/3; x2=-1
Módosítva: 3 éve
0