Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Köszönöm a segítő

Főoldal » Általános iskola » Kémia
472
Rajzold fel a következő molekula szerkezeti képletet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
H2 H-H
Cl2: Cl-Cl
O2: O=O
N2: N≡N
CO2: O=C=O
HCl: H-Cl
H2O: H-O-H

Remélem jó lesz.
1