Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Ebben a feladatban szeretnék segítséget kérni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
`"z"=230*sin14°26'=color(red)(57,33 \ m)`

`"b"=cos14°26'*230=color(red)(222,74 \ m)`

`y=tg28°5'*b-"z"=tg28°5'*222,74-57,33=color(red)(61,52 \ m)`

Tehát 61,52 méter magas az antenna.


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0

Csatoltam képet.
0