Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika (ez most tényleg kell)

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Magyar kártyából 5 lapot osztunk valakinek. Hányféle változat adódhat, ha csak a színeket vesszük figyelembe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`C_4^("5,1")=((4+5-1),(5))=((8),(5))=color(red)(56)`
0