Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Statisztika Matek 10.

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
A táblázat azokat a pontokat tartalmazza, amelyeket Miklós öt szergyakorlatára kapott a három pontozóbírótól egy tornaversenyen.

A) Határozd meg, hogy az egyes szereken mennyi lett Miklós átlagpontszáma!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ugrás: `(7,8+7,8+8,1)/3=color(red)(7,9)`

Talaj: `(9,2+8,2+8,1)/3=color(red)(8,5)`

Korlát: `(9,1+8,5+9,1)/3=color(red)(8,9)`

Ló: `(8,7+8,3+7,3)/3=color(red)(8,1)`

Gyűrű: `(7,4+7,6+7,5)/3=color(red)(7,5)`
0