Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Csabi a 364 feladatot tartalmazó feladatgyűjteménynek már megoldotta a 2/7 részét. Így is 20 feladattal többet oldott meg, mint Marci, aki egy másik könyv 4/5 részével van kész. Hány feladatot tartalmaz Marci könyve?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`364*2/7-20=4/5x`

`84=4/5x`

`color(red)(105=x)`
0