Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseget kérnék

Főoldal » Általános iskola » Matematika
347
Próbáltam ezt a feladatot megoldani de valahogy a próbálnál nem jött ki jól az eredmény. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Mindjárt küldöm
0

`m/4-7=(3m)/4`

`m-28=3m`

`-2m=28`

`color(red)(m=-14)`
0

Csatoltam képet.
0