Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekházimban tudna segíteni valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Egy kilencfős társaságról tudjuk, hogy mindenki pontosan négy másik embert ismer a társaság tagjai közül. (Az ismeretség kölcsönös.)

a) Lehetséges-e, hogy a társaság tagjai között bármely két embernek van közös ismerőse?

b) Igaz-e, hogy egy ilyen társaság tagjai között bármely két ember vagy ismeri egymást, vagy van közös ismerősük?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
https://www.komal.hu/feladat?a=honap&h=202303&t=mat&l=hu
Nem szép dolog aktuális KöMaL feladatot kérdezni!
0