Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
364
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
a) tartóerő, gravitációs erő

b) mert kiegyenlítik egymást

c) 6.4 kg

d) 64 N

e) az asztalra

f) kidobom az ablakon például, és amíg szabadon esik súlytalan

g) a súly

9.

innen kiírod: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/S%C3%BArl%C3%B3d%C3%A1s

10.

futás, ejtőernyőzés, evezés stb.

a közegellenállás befolyásolja a sebességet
0

11.

a)

`a=30/12=2.5` `m/s^2`

b)

`a=(36-20)/8=2` `m/s^2`
0