Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
326
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
5.

a)

`45/3=15` `(km)/h`

b)

`15/10=1.5` `h`

c)

`(45+15)/(3+1.5)=40/3=13.dot(3)`

6.

amelyik ugyanannyi idő alatt nagyobb sebességváltozást ér el

amelyik ugyanakkora sebességet kevesebb idő alatt szerez

7.

a) egyenletesen gyorsuló

b) `0.2` `m/s`

c) `0.2` `m/s^2`

d) mert hat rá a gravitáció, az gyorsítja
Módosítva: 3 éve
0