Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1.
sorban írom:

mennyiség neve: sebesség, idő, elmozdulás, gyorsulás

mértékegység: `m/s` `s` `m` `m/s^2`

2.

10 perc = 600 s

72 km/h = 20 m/s

400 m = 0.4 km

20 dkg = 0.2 kg

3.

Azt jelenti, hogy egy óra alatt 16 métert tesz meg.

4.

20/5=4 m/s
0