Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt a feladatot lehet valahogy bizonyítani vagy elég ha ránézésre pirosat mondok?

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T_("piros")=a^2-4*r^2*pi=10^2-4*2,5^2*pi=color(red)(21,46 \ cm^2)`

`T_("zöld")=a^2-r^2*pi=10^2-5^2*pi=color(red)(21,46 \ cm^2)`

A két terület megegyezik.



A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0