Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Esetleg tudna valaki segíteni a matematika házi feladatban? Köszönöm

Főoldal » Középiskola » Matematika
445
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`7/25*100=color(red)(28%)`

`11/25*100=color(red)(44%)`

`5/25*100=color(red)(20%)`

`2/25*100=color(red)(8%)`



b.)
A képen látható.



c.)
Összes gyerek a bulin: `7*1+11*2+5*3+2*4=color(red)(52 \ "fő")`
0