Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
379
:) ...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény, lineáris
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.)
A kórházban a lázát először `color(red)(9)` órakor, majd ezt követően `color(red)(3)` óránként mérték meg. A láza `color(red)(15)` órakor volt a legmagasabb, `color(red)(40,2 \ °C)` és kb. `color(red)(5)` órakor süllyedt először 37 °C alá. A láza a leggyorsabban `color(red)(9)` és `color(red)(12)` óra között emelkedett. A láza leghosszabb ideig folyamatosan `color(red)(24)` és `color(red)(6)` óra között csökkent. A testhőmérséklete `color(red)( "a második")` napon `color(red)(6)` és `color(red)(9)` óra között nem változott.



2.)
A.) kép
Sorrba írom a betűket: `color(red)(b;d;a;c)` így jönnek balról jobbra a betűk.


B.) kép
A képen látható amit feltöltöttem.



3.)
A.) kép
a: `color(red)(a(x)=-1/3x+5)`

b: `color(red)(b(x)=-1/3x)`

c: `color(red)(c(x)=-1/3x-3)`


B.) kép
a: `color(red)(a(x)=3x+2)`

b: `color(red)(b(x)=1/2x+2)`

c: `color(red)(c(x)=-1/2x+2)`

d: `color(red)(a(x)=-3x+2)`


C.) kép
a: `color(red)(a(x)=3/2x+4)`

b: `color(red)(b(x)=2/3x+1)`

c: `color(red)(c(x)=-3)`

d: `color(red)(d(x)=-2/x-2)`


D.) kép
a: `color(red)(a(x)=-4/3x+6)`

b: `color(red)(b(x)=3x-7)`

c: `color(red)(c(x)=2/3x)`

d: `color(red)(d(x)=2)`



4.)
a.)
`color(red)("ÉK˙":-4leyle8)`

y tengelymetszet: `color(red)(y=6)`

`color(red)("ZH":x=-3)`

Menete: Szigorúan monoton növekvő

`color(red)("SZÉ": "NINCS")`


b.)
`color(red)("ÉK":0leyle8)`

y tengely metszet: `color(red)(y=4)`

`color(red)("ZH":x=6)`

Menete: Szigorúan monoton csökkenő

`color(red)("SZÉ": "NINCS")`
4