Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, középértékek

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
Sziasztok, valaki tudna segíteni a 5. feladattal kapcsolatban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 9. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(x+1)*82-89=(x+1)*78-57`

`82x+82-89=78x+78-57`

`4x=28`

`color(red)(x=7)`

Tehát 7 db dolgozatot írtam eddig.
0